بر کسی پوشیده نیست که صرفه جویی در زمان یکی از مزایای کلیدی یک سیستم تولید و توزیع با کیفیت است. برای مشاغلی که اجسام بایستی با سرعت بالایی توزین شوند و کالا از نظر ابعادی به راحتی قابل جابجایی نیست از باسکول رولیک استفاده میکنند. در این مقاله به معرفی باسکول رولیک و مزایای استفاده از آن در یک کسب و کار خواهیم پرداخت.
باسکول رولیک چیست؟
سیستمهای توزین با گذر زمان در حال توسعه و تغییر هستند. یکی از اهدافی که در توسعه محصولات دنبال میشود افزایش سرعت فرآیندهای اجرایی به واسطه طراحی های جدید است. باسکول رولیک به جای استفاده از صفحه صاف فلزی در باسکول، از چند غلتک استفاده میکند تا سرعت توزین محمولهها افزایش یابد. این باسکول در مشاغلی از قبیل مشاغل آنلاین و سفارش پستی که بایستی در طول روز حجم بالایی از سفارشات توزین شوند بسیار کاربردی است.
باسکول رولیک در ابتدا با هدف توزین محصولات مدور مانند بشکه و مخازن طراحی و تولید شد؛ اما به مرور و با مشاهده تاثیر مثبت این تجهیز بر سرعت توزین اجسام، دیگر محصولات را نیز با این باسکول توزین میکنند.
در برخی مواقع به دو طرف صفحه باسکول رمپهای غلتکی اضافه میشود تا بارگذاری محصولات تسهیل شود؛ به عبارتی اجسام روی سطح کشیده یا غلتیده میشوند و سپس از طریق رمپ روی صفحه باسکول قرار میگیرند و بعد از توزین مجدد از سمت دیگر با غلتیدن از روی صفحه باسکول خارج میشود.
اجزای تشکیل دهنده این باسکول با باسکول کفی و باسکولت ها هیچ تفاوتی ندارد. لودسل استفاده شده در این باسکول لودسل تک پایه است که نمونه مشابه آن در دیگر باسکولها هم استفاده میشود. نمایشگر باسکول رولیک با توجه به نیاز شما قابل تغییر است. نمایشگرها از نمایش ساده عدد توزین تا چاپ فاکتور و گزارش دهی قابل تغییر هستند.
اندازه صفحه رولیک هم قابل سفارش سازی است اما به صورت کلی در ابعادهای ۶۵* ۶۵ و ۷۵* ۷۵سانتیمتر تولید میشوند. ظرفیت این باسکول ها از ۱۰۰ کیلوگرم تا ۷۰۰ کیلوگرم است که شما بر اساس نیاز و ظرفیت، اندازه صفحه رولیک و نمایشگر را انتخاب میکنید.
ویژگیهای باسکول رولیک
باسکول رولیک با قابلیت چرخش ۱۸۰ درجه ایی غلتک ها منجر به تسریع فرایندهای توزین در کسب و کار شما میشود. سر خوردن اقلام بر روی صفحه باسکول فرآیند توزین را به شدت آسان میکند، بنابراین این باسکول برای رنج وسیعی از صنایع از قبیل صنایع شیمیایی و صنایع چاپ و کاغذ انتخابی فوق العاده کاربردی است.
جنس بدنه باسکول از فلز مقاوم به ضربه و خوردگی است تا این صفحه را قادر سازد در مقابل ضربات و سایش اجسام غلتکی دچار ترک خوردگی و تغییر شکل نشود. این باسکول را میتوان با نمایشگرهای PJ، Storm Plus، Storm P و Storm 3DP خریداری کرد.
این باسکولها قابلیت قطعه شمار، پارسنگ و صفر دستی دارند تا به شما کمک کنند فرآیند توزین اجسام را مدیریت کنید. قابلیتهایی از قبیل پورت RS-232 برای اتصال به کامپیوتر، رله، چاپگر، لیبل پرینتر و بارکد اسکنر این باسکول را قادر میسازد در کنار دیگر اجزای اتوماسیون توزین به کار گرفته شود.
تفاوت بین باسکول رولیک و کفی
در نگاه اول، ترازوهای رولیک را میتوان به راحتی از باسکول های کفی متمایز کرد. با این حال، ترازوهای رولیک دارای چند ویژگی اضافی هستند که مدل های دیگر این ویژگی ها را ندارند.
باسکولهای رولیک حداقل به یک سطح شیب دار مجهز هستند تا ظروف مدور یا مشابه به راحتی با استفاده از رول ها روی صفحه باسکول قرار بگیرند.
ما باسکول های رولیک را با رمپ های یکپارچه یا جداشونده ارائه میدهیم. در حالی که رمپ امکان رول کردن سریع را فراهم میکند، همیشه مورد نیاز یا حتی مطلوب نیست. به همین دلیل است که ما باسکول ها را بدون رمپ ارائه میدهیم اما اگر لازم باشد رمپ هم قابل خریداری است.
باسکول کفی ها دارای سطح صاف یا آجدار هستند که کارکرد آنها را در مقایسه با باسکول رولیک تغییر میدهد. اصولا اجسامی که با باسکول کفی توزین میشوند توسط لیفت تراک بر روی صفحه باسکول قرار میگیرند.
نتیجه گیری
ترازو های رولیک امکان توزین دقیق کالاهای مدور با سرعت عمل بالا را در فرآیندهای تولید فراهم میکند. بنابراین گلوگاه های هدر رفتن زمان در خط تولید کاهش یافته که به طبع بهرهوری را به طرز چشمگیری افزایش میدهد. برای خرید باسکول رولیک با کارشناسان ما در شرکت صبا سنجش پند تماس بگیرید.