صبا سنجش پند
عضو گروه صنعتی پند

آشنایی با مراحل نصب باسکول جاده ای

نصب باسکول جاده ای

فهرست مطالب

نصب باسکول جاده ای بایستی تحت شرایط خاص و با حضور متخصصان این حوزه انجام شود. اگر بخواهیم دقیق‌تر به این موضوع نگاه کنیم، می‌توان گفت نصب باسکول جاده ای یک پروژه کوتاه مدت است که مابین خریدار باسکول و شرکتی که خدمات باسکول جاده ای (صبا سنجش پند) ارائه می‌دهد انجام می‌شود.

در ابتدا خریدار از تولید کننده باسکول جاده ای را خریداری می‌کند و سپس با شرکت نصب باسکول برای نصب آن هماهنگی های لازم را انجام می‌دهد و در نهایت هم تیم نصب در محل حضور پیدا می‌کند و در بازه زمانی یک یا دو روز نصب انجام می‌شود. تمامی مراحل در پاراگراف‌های بعدی با ذکر جزئیات شرح داده شده‌اند.

مراحل نصب باسکول جاده ای به ترتیب اجرا

نصب باسکول جاده ای فرآیندی است که قبل از حضور متخصصان در محل شروع می‌شود، چرا که آماده سازی محل نصب بر اساس استانداردهای تعیین شده بین المللی و سازمان استاندارد ملی ایران مستلزم صرف زمان و گرفتن نقشه های آماده سازی از شرکت خدمات نصب باسکول جاده ای است. اگر بخواهیم فرآیند نصب را در قالب مراحلی بیان کنیم که برای شما هم قابل درک باشد، می‌توان گفت ۴ مرحله اصلی که پشت سر هم اتفاق می‌افتند در نصب باسکول نقش دارند.  

بازدید و ارزیابی محل نصب و آماده سازی

در ابتدا بایستی نماینده شرکت خدمات باسکول در محل حضور یابد یا اینکه تمامی اطلاعات در قالب گزارشات تصویری (عکس و فیلم)  برای متخصصان در شرکت صبا سنجش پند ارسال گردد. بر اساس این اطلاعات، متخصصان به خریدار اطلاع می‌دهند که چه تغییراتی بایستی انجام شود. در این مرحله دستورالعمل هایی از قبیل مراحل آماده سازی که با هدف ایجاد سطح صاف و از بین بردن سطوح شیب دار است، به همراه نحوه گودبرداری برای فونداسیون پیش ساخته برای کارفرما ارسال می‌شود.

نصب باسکول جاده ای

تمامی اتفاقاتی که قبل از نصب اتفاق می‌افتد، مدت زمان نصب را کاهش داده و درصد خطا را به شدت کاهش می‌دهد. پس بخش مهمی از فرایند نصب باسکول آماده سازی محل نصب بر اساس توصیه‌ های تیم نصب است.

مرحله نصب اجزای مکانیک باسکول

نصب مکانیکی یعنی کار گذاشتن فونداسیون از پیش ساخته شده یا بتن ریزی فونداسیون در محل و قرار گرفتن صفحه باسکول بر روی آن. اگر فونداسیون شناژ گرفته شده از محل کارخانه به محل نصب باسکول ارسال شود هزینه حمل و نقل افزایش اما زمان نصب به شدت کاهش خواهد یافت.

در صورتی که قرار باشد فونداسیون و صفحه باسکول در محل تولید شود این پروژه حدود یک ماه به طول خواهد انجامید. اما اگر هر دو بخش مکانیکی (فونداسیون و صفحه باسکول) به محل نصب باسکول جاده ای ارسال شوند، در بازه زمانی یک تا دو روز عملیات نصب انجام خواهد شد.

مراحل نصب اجزای الکترونیک باسکول

نصب الکتریکی همیشه بعد از نصب مکانیکی است. بعد از اینکه صفحه باسکول در محل خود قرار گرفت، کفشک ها که قطعه فلزی نگهدارنده لودسل هستند کار گذاشته می‌شوند و سپس لودسل در بین دو صفحه فلزی قرار می‌گیرد تا فشار ناشی از بار را از صفحه باسکول دریافت و به سیگنال الکتریکی تبدیل کند.

سپس از تمامی لودسل ها کابل خروجی به نمایشگر در اتاقک باسکول وصل می‌شود. این کابل‌ها بایستی در برابر عوامل محیطی مانند یخ زدگی، گرمای زیاد و پوسیده شدن و جویده شدن توسط موجودات زنده دیگر در امان باشند. به همین دلیل محافظت از کابل ها در قالب رنگ کردن آنها یا قرار گرفتن آنها در کانال های از پیش تعیین شده انجام می‌شود.  

در نهایت بایستی نمایشگر در اتاقک باسکول راه اندازی شود و هماهنگی آن با پرینتر یا کامپیوتر انجام شود. در نهایت کار با نمایشگر بایستی به اپراتور آموزش داده شود تا آنها با اصول اولیه کار با نمایشگر آشنا شوند.

مرحله تست عملکرد باسکول و دقت باسکول

در نهایت همه این سیستم راه اندازی شده بایستی مورد ارزیابی قرار گیرند تا از دقت و صحت آن اطمینان حاصل شود. ممکن است در مراحل نصب برخی اتصالات به درستی انجام نشده باشد و سیستم توزین در هماهنگی با هم به درستی کار نکنند. پس تست نهایی عملکرد باسکول این امکان را فراهم می‌سازد تا در صورت اشتباه عملیاتی در مراحل قبل، فرصت رفع و رجوع آن وجود داشته باشد. 

نصب باسکول جاده ای

این مرحله را می‌توان کالیبراسیون بعد از نصب هم نامید. چرا که تمامی اقداماتی که در کالیبراسیون باسکول جاده ای رخ می‌دهد در این مرحله پیاده سازی می‌شود.  

نصب و راه اندازی باسکول ۶۰ تنی

باسکول ۶۰ تنی یا باسکول تریلی کش در رنج وسیعی از صنایع از قبیل صنایع الکترونیک، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع سلولزی، صنایع فلزی و… کاربرد دارد.  

این باسکول یکی از پرفروش ترین باسکول هایی است که در کارخانجات و صنایع تولیدی بزرگ نصب می‌شود. نصب باسکول جاده ای ۶۰ تنی به دلیل استفاده از دو صفحه باسکول با طول ۱۶ متر نیاز به صرف زمان و دقت بیشتری دارد. نصب مکانیکی باسکول ۶۰ تنی به دلیل حساسیت همسطح بودن صفحات ۸ متری در کنار یکدیگر و تعداد لودسل های بکار برده شده (۶ عدد لودسل برای صفحات ۶ پایه و ۸ عدد لودسل برای صفحات ۸ پایه) کمی چالشی است. این باسکول به صورت همسطح و برجسته و در دو جنس فلزی و بتنی نصب و راه اندازی می‌شود.

به دلیل بالا بودن تعداد لودسل های نصب شده و حجم کابل‌های زیادی که به نمایشگر وصل می‌شوند محافظت از کابل ها بسیار مهم‌تر و ضروری‌تر است.

نصب و راه اندازی باسکول ۵۰ تنی

باسکول ۵۰ تنی نیز در صنایع بسیار زیادی نصب و راه اندازی می‌شود، اما در مقایسه با باسکول ۶۰ تنی به دلیل استفاده از تنها یک صفحه باسکول ۸ متری از سهولت بیشتری برخوردار است. این باسکول اصولا برای مجموعه های تولیدی متوسط که کمی از کارگاه ‌ها بزرگتر و از کارخانجات با حجم تولید بالا کوچک‌ تر هستند نصب می‌شود. این باسکول یک صفحه فلزی یا بتنی ۴ پایه است که به صورت همسطح یا برجسته بسته به فضای اختصاص داده شده به باسکول نصب و راه اندازی می‌شود.  ۴ پایه بودن صفحه باسکول به این معنی است که تعداد لودسل‌های به کار برده شده در باسکول ۵۰ تنی، ۴ عدد است. این امر نصب باسکول جاده ای ۵۰ تنی را تسهیل می‌بخشد و تقریبا زمان نصب را در مقایسه با باسکول ۶۰ تنی به شدت کاهش می‌دهد.

جمع بندی

 نصب باسکول جاده ای به دلیل ماهیت عملیات توزین و اهمیت دقت بالایی که از این کالا انتظار می‌رود از حساسیت‌های بالایی برخوردار است.

نصب باسکول جاده ای یکی از مینی پروژه هایی است که بایستی حتما توسط متخصصان صنعت توزین انجام شود. به صورت خلاصه می‌توان گفت نصب هر باسکول از دو بخش اساسی نصب مکانیک و نصب الکترونیک تشکیل می‌شود که هر دو بخش خود شامل جزئیات بیشتری است.

برای نصب باسکول جاده ای با شرکت صبا سنجش پند تماس بگیرید. متخصصان ما در کوتاه ترین زمان ممکن عملیات نصب باسکول جاده ای را برای شما انجام می‌دهند.  

دریافت مشاوره از کارشناسان صبا سنجش پند
جدیدترین اخبار و مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید در ۱۰ ثانیه